Pui cu sos de legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui fierte
  • 2 cepe
  • 1 morcov dat pe razatoare
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2-3 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Fierbem pulpele de pui iar zeama o pastram pentru orez,paste etc.Prajim pulpele pana se rumenesc.Intr-o tigaie calim ceapa,ardei,morcovul,usturoiul,dupa care adaugam bulionul,sarea,piper.La sfarsit adaugam pulpele si amestecam continu 2-3 min

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise