Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg suc de rosii
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • piper dupa gust
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui, le spalam si le uscam cu un prosop absorbant. Le condimentam cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime. Intr-o tava mai inalta punem uleiul, pulpele de pui, cartofii si apa. Presaram cimbru si piper, apoi acoperim vasul si il dam la cuptor la foc potrivit pana cand pulpele si cartofii se fragezesc. Punem apoi sucul de rosii si lasam pana cand acesta capata consistenta dorita. Aproape de sfarsitul prepararii punem deasupra si usturoiul taiat feliute si mai lasam circa 5 minute. Servim alaturi de gogosari murati sau alaturi de ce doreste fiecare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise