Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpe de pui
  • 1 kg suc de rosii
  • 500 gr cartofi
  • 100 ml ulei
  • un praf de sare
  • piper dupa gust
  • cimbru
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare

Taiem pulpele de pui, le spalam si le uscam cu un prosop absorbant. Le condimentam cu sare si piper. Cartofii se curata si se taie in patru pe lungime. Intr-o tava mai inalta punem uleiul, pulpele de pui, cartofii si apa. Presaram cimbru si piper, apoi acoperim vasul si il dam la cuptor la foc potrivit pana cand pulpele si cartofii se fragezesc. Punem apoi sucul de rosii si lasam pana cand acesta capata consistenta dorita. Aproape de sfarsitul prepararii punem deasupra si usturoiul taiat feliute si mai lasam circa 5 minute. Servim alaturi de gogosari murati sau alaturi de ce doreste fiecare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise