Pui dulce-acrisor cu legume si ananas

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 linguri ketchup
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 gr piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi
  • 6 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 ardei grasi rosii, curatati de samburi si taiati cubulete
  • 1 conserva (565 gr) ananas, scurs si taiat cubulete
  • 250 gr pastai verzi
  • 25 gr nuci caju

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu putin ulei un vas termorezistent.

Intr-un bol, amesteca ketchup-ul cu otetul, zaharul si usturoiul.Adauga pieptul de pui, ceapa si ardeii grasi si amesteca.Aseoneaza cu sare si piper, dupa gust apoi pune amestecul in vasul termorezistent.Acopera vasul cu folie de aluminiu si da preparatul la copt 20 minute.

Intre timp, pune pastaile la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie usor dar inca si-au pastrat culoarea.

Dupa cele 30 minute, inaltura folia de aluminiu, adauga anansul si pastaile verzi si mai da preparatul la copt 15-20 minute.Dupa cele 15-20 minute, scoate preparatul din cuptor, presara deasupra nucile caju si serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise