Pui fript cu sos de ciuperci

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui de 1 kg
  • sare
  • piper
  • boia
  • tarhon
  • 1/8l vin
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml smintina.

Mod de preparare

Puiul se freaca bine cu sare, piper si boia. Se pune in tava cu ulei sa se rumeneasca putin. Vinul se amesteca cu putin tarhon si se pune in tava. Se da o ora la cuptor. Puiul se unge din 15 in 15 minute cu sucul din tava. Ciupercile se spala bine, se zvinta putin si se taie feliute. Se amesteca cu smintina, se toarna peste pui si se lasa inca 30 min la cuptor.

Se serveste puiul alaturi de cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise