Pui la cuptor in sare

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui intreg
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
  • 50 ml vin
  • apa
  • sare

Mod de preparare

Puiul uscat se presara cu piper si cimbru. In tava de la cuptor se adauga un strat de 5 cm de sare grunjoasa peste care se aseaza puiul. Se baga la cuptorul incins avand grija sa stropim puiul cu amestec de vin si apa. Puiul va absoarbe cata sare ii trebuie, dar va iesi foarte fraged. Cand este gata se stropeste cu usturoiul pasat foarte bine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise