Pui la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe
  • o cutie de ciuperci
  • o cutie de rosii decojite
  • 1 capatana de usturoi
  • optional 2 ardei grasi
  • condimente
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Se toarna ulei intr-o tava, se asterne un strat de ceapa taiata rondele, se asaza deasupra puiul in prealabil sarat si condimentat. Se adauga ciupercile taiate marunt, rosiile si eventual ardeii taiati fasii. Se da tava la cuptor 45 min.

Cand e aproape gata, se adauga usturoiul si se mai lasa 5 min. Se poate servi cu orez cu legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise