Pui la punga cu legume si fructe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui de 1-1
  • 5 kg
  • 1 punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate
  • 3 mere
  • 10 masline
  • 1 morcov mare
  • 5 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 gogosari in otet

Mod de preparare

Merele se curata de coaja si se taie felii mari, morcovii cu taie rondele, cartofii felii mari, gogosarii felii subtiri, ceapa rondele fine, usturoiul se curata.

Puiul se spala, se unge cu o parte din condimentele din punga si se umple cu o parte din mere, gogosari, masline, ceapa si usturoi. Puiul umplut astfel se adauga in punga. Legumele si fructele ramase se amesteca intr-un castron si se presara cu restul condimentelor. Amestecul obtinut se adauga cu grija in punga pe langa pui. Se inchide punga si se aseaza in tava. Se baga la cuptor la foc mediu timp de 1,10 ora. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise