Pui la tava

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui mijlocii
  • 1 lingura de unt
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • (oregano
  • chilli)

Mod de preparare

Se curata puii , se spala si se sareaza . Se dau la cuptor (190 grade) si se ung din cand in cand cu unt. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, se lasa sa se rumeneasca frumos pe deasupra. Se servesc cu cartofi natur si salata verde. Sosul din tava se lasa sa mai fiarba cu o lingura e apa. Se strecoara si se serveste in sosiera.

La puiul la tava se potriveste vinul alb. Iarna, se serveste cu muraturi asortate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise