Bucatile de pui se spala si se sterg cu servete de hartie.
Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie.
Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper, cimbru uscat, boiaua, usturoiul ras fin şi zeama de lămâie. Se amestecă bine.
Se pune carnea în castron şi se unge bine pe toate părţile cu marinata.
Se dă vasul la frigider pentru 30 de minute.
Se pune apoi carnea într-o tavă neunsă şi se dă la cuptor la 180 grade cu ventilaţie până se rumeneşte frumos.
La servire se adaugă felii de lămâie şi pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise