Pui milanez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 portii:
  • un piept de pui dezosat
  • o rosie
  • 2 felii de branza mozarella
  • sare
  • piper
  • un ou
  • pesmet

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in doua dupa care se asezoneaza cu sare si piper. Se fac doua "buzunare" in pieptul de pui, loc in care se pun cate o felie de mozarella si una de rosie, apoi se dau prin ou si pesmet si se pun in tava aragazului, pe hartie de copt, la cuptor pana cand se rumenesc frumos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise