Pui parizian

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui potriviti
  • 2 oua
  • 200 ml ulei
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de unt

Mod de preparare

Cureti puii, ii speli si-i tai sferturi. Fiecare bucata o sarezi, o treci prin ouale batute, apoi prin faina. Prajesti bucatile in ulei incins,la foc potrivit, ca sa se patrunda. Se rumenesc. Le asezi pe un platou incalzit pe care ai pus in mijloc cuburi de cartofi fierti, peste care ai presarat patrunjel tocat. Stropesti totul cu unt topit. Servesti cu salata verde sau salata de sfecla.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise