Pui pe sare

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - un pui (greutatea nu conteaza);
  • - usturoi;
  • - ceapa;
  • - morcov;
  • - mere;
  • - cartofi;
  • - 2 kg sare mare.

Mod de preparare

Puiul spalat bine si curatat se umple cu 2-3 catei de usturoi, un mar taiat in 4, ceapa la fel taiata in 4, morcovul, taiat pe lung, sub forma de baghete, si cartoful taiat tot in 4. Intr-o tava uscata se pune sarea intr-un strat inalt de 3-4 cm ( 2-3 degete, mai precis). Pe sare se pune puiul si se baga la cuptor aproximativ o ora.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise