Pui pe sare la cuptor

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui grill de 1,5 kg
  • 300 g sare grunjoasa

Mod de preparare

Daca este necesar, se parleste puiul, apoi se spala, se "desface" pe piept. In tava aragazului, se asaza sarea grunjoasa, in strat de circa 1 centimetru, apoi se asaza puiul, bine scurs de apa si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru circa o ora si 30 de minute. Nu e nevoie sa adaugati apa, ulei sau alte condimente. Puiul isi va lua sare exact cat este necesar, iar gustul este grozav!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise