PUI PE SARE LA CUPTOR

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pui mare
  • sare mare de bucatarie
  • condimente pentru pui

Mod de preparare

Puiul se spala, se despica pe piept si se aseaza in tava aragazului care s-a tapetat cu un strat de sare de cca.1cm grosime.Se introduce in cuptor si se lasa pana se rumeneste frumos.In timpul coacerii se mai inteapa din loc in loc cu o scobitoare, puiul.Cand este gata se serveste cu diferite garnituri.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise