Pui pe sticla

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 pui griller
  • - 100-150 ml ulei
  • - condimente (sare, piper alb, aregano maghiran, Maggi Secretul Gustului)
  • -o sticla de bere (goala)

Mod de preparare

Se ia puiul se spala bine, apoi cu un servetel se sterge.

- intr-un castron amestecati condimentele cu putin ulei pana cand se obtine o pasta

- ungeti puiul cu ulei apoi cu condimentele

-potriviti puiul pe sticla, dupa ati umplut-o cu apa si ati uns-o si pe aceasta cu putin ulei,

-apoi puneti sticla in picioare intr-o tava in cuptorul bine incins

-mai scoateti din cand in cand tava si cu o lingura stropiti puiul cu apa din tava

-lasati aprox 2 ore, dupa care il scoateti si il stropiti cu zeama de la 1/2 de lamaie.

Se poate servi cu cartofi nature si cu sos de usturoi cu leustean.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise