Pui pe sticla!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 pui nu prea gras;
  • - unt;
  • - condimente;
  • - rosii;
  • - usturoi;
  • -delikat;
  • - sare;
  • - piper;
  • - 1 ardei gras;
  • - cartofi;
  • - ciuperci;
  • - morcovi;

Mod de preparare

Se spala puiul si apoi se unge cu unt prin exterior si prin interior si cu sare, piper si condimente.

Se umple o sticla (de bere) cu apa.

Pe sticla se pune puiul si ele se aseaza pe o tava sau o cratita rotunda si se pun pe tava de la cuptor.

Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o jumatate de ora(sa se rumeneasca bine).

In tava(cratita) se pun legumele(ardeo gras, rosii, usturoi, cartofii, morcovii)

Acoperiti legumele din cratita cu apa si putin delikat(grasimea de la pui le va gratina).

Cand serviti puiul puneti langa el legumele din cratita.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise