Pui pe sticla!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 pui nu prea gras;
  • - unt;
  • - condimente;
  • - rosii;
  • - usturoi;
  • -delikat;
  • - sare;
  • - piper;
  • - 1 ardei gras;
  • - cartofi;
  • - ciuperci;
  • - morcovi;

Mod de preparare

Se spala puiul si apoi se unge cu unt prin exterior si prin interior si cu sare, piper si condimente.

Se umple o sticla (de bere) cu apa.

Pe sticla se pune puiul si ele se aseaza pe o tava sau o cratita rotunda si se pun pe tava de la cuptor.

Se lasa la cuptor, la foc potrivit in jur de o jumatate de ora(sa se rumeneasca bine).

In tava(cratita) se pun legumele(ardeo gras, rosii, usturoi, cartofii, morcovii)

Acoperiti legumele din cratita cu apa si putin delikat(grasimea de la pui le va gratina).

Cand serviti puiul puneti langa el legumele din cratita.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise