pui pe sticla

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui (nu foarte mare)
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • apa
  • 2 cartofi

Mod de preparare

Se decongeleaza si se spala foarte bine puiul,se spala o sticla de bere se umple cu apa calduta, se introduce puiul pe sticla (in picioare). Se taie feliute subtiri un catel de usturoi ai se introduce sub pielea puiului(ii da un gust mai bun), restul de usturoi se piseaza se pune peste el sare si piper si un pahar de apa. puiul se pune in picioare pe tava, in tava se pune usturoiul indoit cu apa , se curata cartofii se taie in 4 ( sau cum va place mai grosi sau mai subtiri) si se pun in tava,se inginge cuptorul. Puiul se da la cuptor la foc potrivit cam pentru o ora.Pana este gata cu o lingura se ia din sosul format si se pune peste pui. Daca apa scabe se adauga cate putin (cam un pahar 250 ml).

POFTA BUNA !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise