Pui pe sticla

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un pui mai sanatos un kg
  • -sare,piper,delicat,un cate de usturoi
  • -o sticla plina cu apa
  • -o tava cu apa

Mod de preparare

Spalati bine puiul si-l introduceti asa intreg pe o sticla de bere curatata de eticheta, sarati, piperati puiul si crestati pieptul unde veti introduce catelul de usturoi. Intrioduceti puiul la cuptor punind sticla in tava cu jumatate de apa. Coaceti la inceput la temp mai mica, iar dupa aceea la temp mai mare cam 1 ora, 1ora si jumatate, pana se rumeneste bine - acompaniati cu cartofi natur sau pai.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise