Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4-6 ciocanele de pui
  • 200 gr rosii cherry
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 150 ml supa de pui sau vin alb
  • cateva frunze busuioc
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper
  • 100 gr masline negre
  • 1 lingura capere

Mod de preparare

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram calda.

In uleiul ramas, punem ceapa si, cand este calita, adaugam rosiile taiate in jumatate, pasta de tomate si supa de pui sau vinul. Asezonam cu sare si piper si lasam vasul acoperit sa fiarba. Cand rosiile s-au inmuiat si sosul a inceput sa se ingroase, adaugam caperele, maslinele si carnea de pui. Mai lasam cam 10 min sa fiarba totul. Carnea trebuie sa fie fiarta bine. La servire, presaram busuioc proaspat tocat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise