Pui romanesc

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g varza murata
  • 500g carne de pui de casa
  • 100g bulion
  • 100g supa
  • 20g unt
  • sare
  • piper
  • boia picanta
  • busuioc
  • patrunjel

Mod de preparare

Varza se taie marunt se pune intr-un castron si se adauga dupa gust boia si piper.

Carnea de pui se fierbe bine, apoi se pune la prajit in tigaie in unt. Cand este aproape gata se adauga 100g supa si se lasa sa fiarba bine, apoi se adauga bulionul si spre sfarsit se adauga condimentele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise