pui shanhai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc Piept Pui
  • 2 buc Ou
  • 200 gr Faina
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 100 ml Ulei

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui fasii, se amesteca oul cu faina si se face un amestec de consistenta unei ciulamale mai subtiri un pic, se pune pe fiecare bucata de piept de pui Maggi Intensavor, si se trece prin oul amestecat cu faina bucatile de pui, se prajesc in ulei incins. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise