PUI SICILIAN

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 pui
  • -2 vinete potrivite taiate cubulete
  • -2-3 catei de usturoi pisati
  • -4-5 rosii taite cuburi
  • -100g bacon
  • -3 linguri ulei de masline
  • -1 lingura margarina sau unt
  • -100 ml vin alb sec
  • -2 lamai zeama
  • -1 lingura de patrunjel tocat
  • -sare,piper

Mod de preparare

Puiul se portioneaza, se aseza intr-un vas si se condimenteaza. Deasupra se toarna uleiul si margarina. Se introduce la cuptor, la foc potrivit, timp de 20 minute, apoi se adauga vinetele, usturoiul, baconul putin prajit si zeama de la 2 lamai. Se toarna vinul, se potriveste de sare si piper si se mai lasa la cuptor inca 20 minute la foc potrivit. Se poate adauga si putina apa. Se serveste cu patrunjel fin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise