Pui umplut

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare;
  • 1 morcov;
  • 1 mar;
  • 1 praz mic;
  • 1 telina mica;
  • 50 g unt;
  • 200 ml vin alb;
  • crutoane de paine integrala;
  • o capatana de usturoi;
  • magheran, busuioc, oregano, cimbru, sare, piper.

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza, se stropeste cu putin vin si se lasa la frigider cca. 6 ore.

Apoi se unge cu unt, se umple cu legume taiate rondele, crutoane de paine inmuiate in vin. Se pune intr-o tava, se stropeste iar cu vin alb, mujdei de usturoi si putin ulei de masline si se da la cuptorul incins in prealabil. Se lasa pana se rumeneste bine. Se serveste cu cartofi piure.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise