Pui umplut

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare;
  • 1 morcov;
  • 1 mar;
  • 1 praz mic;
  • 1 telina mica;
  • 50 g unt;
  • 200 ml vin alb;
  • crutoane de paine integrala;
  • o capatana de usturoi;
  • magheran, busuioc, oregano, cimbru, sare, piper.

Mod de preparare

Puiul se condimenteaza, se stropeste cu putin vin si se lasa la frigider cca. 6 ore.

Apoi se unge cu unt, se umple cu legume taiate rondele, crutoane de paine inmuiate in vin. Se pune intr-o tava, se stropeste iar cu vin alb, mujdei de usturoi si putin ulei de masline si se da la cuptorul incins in prealabil. Se lasa pana se rumeneste bine. Se serveste cu cartofi piure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise