Pui umplut cu feta

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 50g unt
  • 2 cepe
  • 150g orez
  • 300ml supa de pui
  • 3 fire oregano
  • patrunjel
  • 450g feta
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • felii de lamaie

Mod de preparare

Se spala bine puiul,se sterge si se pune intr-o oala cu apa si o lingura de sare cand apa clocoteste;se fierbe 30 minute.Intr-o tigaie se topeste untul,se pune si50 ml ulei si se caleste ceapa tocata;se adauga orezul si se stinge cu supa;se fierbe 10 minute.Se adauga la orez patrunjel tocat,1 fir de oregano si 1/2 din cantitatea de feta ,zdrobita.Se sareaza si se pipereaza.

Puiul se scoate din zeama ,se scurge,se umple cu amestecul de orez si se coase;se leaga copanele si aripile.Se pune puiul intr-un vas cu ulei si putin vin alb .De jur imprejurul puiului se repartizeaza restul de feta zdrobita;se coace la cuptor 20 minute.Zeama din vas trebuie sa se evapore,iar puiul sa se rumeneasca.

Se serveste puiul acompaniat de fire de oregano si felii de lamaie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise