Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 kg de cartofi
  • 1 lingura de bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam o cana de apa, bulionul si orezul si lasam pana cand orezul este fiert. Adaugam sare si piper si amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca.

Curatam cartofii, ii taiem buburi si ii punem in tava. Adaugam si un ardei rosu tocat marunt.

Puiul il umplem cu compozitia de orez, il punem peste cartofi, presaram sare si piper, adaugam o cana de apa si dam la puptor pentru 60-70 de minute.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise