Puisori in cuib (pentru 2 persoane)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cuibul:
  • 6 batoane de surimi
  • 200 g branza topita
  • 2 oua fierte
  • 100 g boabe de porumb fiert
  • 4 linguri maioneza
  • o lingura mustar
  • sare, piper
  • Puisori:
  • 2 oua fierte
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri de branza de vaci
  • o felie de unt
  • sare, piper macinat si boabe
  • fasii de gogosar, o bucatica de morcov si patrunjel verde pentru ornat

Mod de preparare

Cuibul se obtine din salata:

surimi si ouale se taie cuburi, branza se da pe razatoarea mare. Incorporam celelalte ingrediente, condimentam, asezam pe 2 farfurii.

Puisorii:

Taiem ouale in jumatati pe lungime. Gabenusul se paseaza cu sare, piper, mustar si ulei. Se obtine o pasta omogena.Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ou. Pasez branza cu untul, din pasta obtinuta modelez bile care se infing cu ajutoul unei jumatati de scobitoare in jumatatea de ou, reprezentand capul puisorului. Din boabe de piper obtinem ochii, ciocul din morcov si creasta din fasie de gogosar. Astfel am obtinut un mic dejun apetisant.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise