puiul bunicii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piu de 1 kg
  • 20 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 60 g carne de carnat
  • ficatul puiului
  • 2 fire patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare,piper,nucsoara rasa
  • 50 g costita afumata
  • 10 arpagicuri
  • 300 g cartofi

Mod de preparare

Un pui se umple cu urmatoarea compozitie: 1 lingura de ceapa tocata inabusita in unt, 60 g carne de carnat, ficatul puiului tocat, patrunjelul tocat, 2 linguri pesmet, toate amestecate cu sare, piper, nucsoara.

Puiul se leaga si se pune intr-o cratita de pamant cu 50 g costita afumata taiata marunt, 1 lingura de unt si 10 arpagicuri.

Cratita se acopera si se pune la foc domol.

Cand puiul si ceapa s-au aurit adauga 300 g cartofi taiati marunt, mai lasati sa fiarba la foc domol.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise