puiul bunicii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piu de 1 kg
  • 20 g ceapa
  • 2 linguri unt
  • 60 g carne de carnat
  • ficatul puiului
  • 2 fire patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • sare,piper,nucsoara rasa
  • 50 g costita afumata
  • 10 arpagicuri
  • 300 g cartofi

Mod de preparare

Un pui se umple cu urmatoarea compozitie: 1 lingura de ceapa tocata inabusita in unt, 60 g carne de carnat, ficatul puiului tocat, patrunjelul tocat, 2 linguri pesmet, toate amestecate cu sare, piper, nucsoara.

Puiul se leaga si se pune intr-o cratita de pamant cu 50 g costita afumata taiata marunt, 1 lingura de unt si 10 arpagicuri.

Cratita se acopera si se pune la foc domol.

Cand puiul si ceapa s-au aurit adauga 300 g cartofi taiati marunt, mai lasati sa fiarba la foc domol.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise