Pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 1 pahar vin alb
  • 1 pahar apa
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata

Mod de preparare

In uleiul cald se aseaza bucata de pulpa si se lasa sa se prajeasca in suc prorpiu pe ambele parti. Apoi se da focul la mic si se adauga paharul cu apa, ceapa taiata in patru, piper, cimbru si usturoiul. Se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana scade apa (in jur de 30 minute). Se adauga vinul si se muta cratita in cuptorul incalzit. Se coace la foc mediu timp de 30 minute, avand grija sa se intoarca pentru a se rumeni pe ambele parti. Se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise