Pulpa de porc la cuptor

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 pulpa de porc (2-3kg)
  • - sare dupa gust
  • - 2 lg de oregon
  • - 1lg piper alb
  • - 2 lg boia
  • - 1 lg cimbru
  • - suc de la o portocala
  • - 300 ml vin alb
  • - pasta de tomate dupa gust
  • - o cana cu apa
  • - 5 catei de usturoi taiati fin
  • - 1 paharel de ulei, masline etc.

Mod de preparare

Se freaca sarea pe pulpa de porc si se lasa 15 minute sa intre sarea in carne. Intr-un vas se pun toate condimentele de mai sus si se amesteca. Carnea se pune intr-o tava (cratita mai inalta) si se pune amestecul deasupra carnii. Se baga la cuptor la o temperatura de 150 grade. Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava. Cand este gata se feliaza si se serveste cu piure, cartofi prajiti, orez, paste sau legume fierte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise