Pulpa de porc mistret la aspic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpa de porc mistret
  • ceapa
  • morcovi
  • ulei
  • usturoi
  • sare
  • castraveti
  • gogosari rosii
  • salata verde
  • aspic

Mod de preparare

Carnea impanata se inabusa in cuptor cu ulei si 200 ml de apa. Se inabusa pe jumatate, se adauga morcovi si ceapa. In timpul inabusirii se stropeste cu jiul rezultat, pentru a se rumeni. Se lasa sa se raceasca si se taie in felii subtiri. Se formeza un decor din gogosari si castraveti, se inabuse in aspic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise