Pulpa de pui umpluta cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa dezosata de pui
  • 600 g ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 100 g unt
  • piper
  • sare
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1-2 catei de usturoi
  • 1-2 linguri faina sau pesmet
  • 150-200 ml vin alb

Mod de preparare

Se spala pulpele de pui, se condimenteaza cu barbeq pt. friptura de pui si se lasa in asteptare. Ciupercile se calesc impreuna cu ceapa in unt, se adauga pasta de tomate, sare si piper, usturoi, dupa gust. Dupa ce se iau de pe foc se adauga 1-2 linguri cu faina alba de griu. Se pune ulei (250 ml) intr-o tava de teflon. Se umple fiecare pulpa cu 1-2 linguri de compozitie, se face rulou, se prinde cu 2 scobitori de lemn si se aseaza in tava. Dupa ce s-au asezat toate rulourile in tava, se acopera tava cu o foaie de staniol si se da la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava si se toarna 150-200 ml vin alb iar cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare rulou.

Se serveste dupa ce se raceste.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise