Pulpa de vita la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr pulpa de vitel
  • 500 gr cartofi
  • 250 ml vin alb
  • 2 lg mustar
  • 1 lg faina
  • 2 lg ulei
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Preparare:

Pulpa se portioneaza se bate un pic se adauga sare si piper apoi se aseaza in tava cu uleiul si doua pahare de apa. Peste tava se pune o folie de aluminiu si se baga la cuptor. Dupa 20 min se adauga si vinul continuindu-se fierberea inabusit.

Intre timp se curata cartofii pe care ii taiem bucati mai mari. Acestia se pun peste carne si daca mai este nevoie mai completam cu apa cat sa poata sa se fiarba si cartofii.

Amestecam mustarul cu faina si subtiem cu sosul care s-a format in tava eventual mai completam cu o ceasca de apa, strecuram peste carne si cartofi sosul format si mai dam la cuptor pentru 10min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise