Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • Am folosit o pulpa de miel si 500 g ficat de miel,
  • 3 catei de usturoi pentru impanat pulpa de miel inainte de a fi fripta la grill sau la gratar
  • Pentru marinata :
  • 300 g vin alb,doua linguri de unt topit,4 cuisoare,3catei de usturoi ,2 frunze de dafin,6 boabe de piper,5 boabe de coriandru,un varf de lingurita piper macinat ,cimbru proaspat , uscat sau macinat,tarhon verde sau macinat,2 linguri cu zeama de lamaie si un varf de lingurita scortisoara.

Mod de preparare

Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa de miel se cresteaza din loc in loc, se introduce cate o felie de usturoi in fiecare crestatura, bucatile de ficat se infig pe tepuse de frigarui pentru a se rumeni uniform si a se intoarce cu usurinta .Astfel pregatite se frig la grill sau pe gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Din cand in cand se stropesc cu cate putina zeama din marinata.

Hristos s-a Inaltat!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise