Pulpe cu cartofi, la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pulpe de pui
  • cartofi
  • condimente pentru friptura de pui
  • folie de aluminiu sau punga Knorr

Mod de preparare

Pulpele spalate si curatate se sterg si se pun pe o folie care este pusa intr-o tava, Se condimenteaza iar cartofii taiati in patru se pun sau peste pulpe , dupa care se acopera bine cu folia sau se acopera pulpele cu folia si apoi se pun cartofii.Pulpele se pot pune si intr-o punga Knorr.

Se dau la cuptorul incins in prealabil, unde se tine o ora , o ora 1/2 ,pina sunt fripte pulpele.

Se servesc cu mujdei

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise