Pulpe cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • o cescuta vin alb
  • condimente
  • mustar
  • ulei de masline
  • Sos alb: 1 lingurita de faina,1 ceasca lapte, 3-4 linguri smantana,condimente.

Mod de preparare

Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise