Pulpe cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 pulpe (o pulpa de persoana)
  • 1 lngura unt
  • o ceasca apa
  • o cescuta vin alb
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper, oregano nucsoara, cimbru

Mod de preparare

Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte, le condimentez,adaug usturoiul si apa. Acopar vasul, le intorc la 5-10 minute. Daca e nevoie mai adaug apa. Cand sunt aproape gata, adaug vinul, las sa scada sosul. Pulpele se rumenesc pe ambele parti (fara sa se prajeasca)Servim cu mamaliguta presarata cu branza de oi si muraturi asortate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise