PULPE DE CURCAN IN CRUSTA SI OREZ MEXICAN

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de curcan dezosate 3 -4 buc
  • ulei
  • suc de mandarina
  • cognac
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • oregano
  • sare
  • ceapa1 buc
  • crusta
  • mustar
  • maioneza
  • alune
  • seminte(floarea-soarelui,susan)
  • orez basmatic 100gr
  • amestec mexican 200gr
  • unt 30gr
  • sare
  • piper
  • sos soia

Mod de preparare

Pulpele de curcan se dezoseaza si se tin in baitul obtinut din ulei suc de mandarina ,cognac cateva picaturi,foi de dafin ,boabe de piper,oregano,sare,si ceapa 12 ore.se pun la prajit pe ambele parti apoi se dau la cuptor.Cand acestea sunt bine patrunse se ung cu amestecul format din mustar,maioneza,alune pisate si se presara restul de seminte .se mai tine la cuptor 10 min.

orezul se fierbe conform instructiunilor.amestecul se trage la tigaie in unt se condimenteaza cu sos soia piper si sare apoi se adauga orezul.se serveste cald cu salata de sezon

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise