Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de iepure
  • o jumatate ardei gras rosu
  • o bucata de praz
  • o ceapa rosie
  • un morcov mai mare
  • 3-4 cartofi
  • broccoli
  • sare, foi de dafin, rozmarin,boia dulce,piper,graunti de usturoi
  • ulei
  • putin vin rosu

Mod de preparare

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa o taiem solzisori,ardeiul si prazul betisoare,morcovul bucati mai mari .

Intr-un vas termorezistent asezam legumele taiate, presaram putin ulei si sare, peste legume asezam pulpele de iepure , stropim cu putin vin,punem o cescuta de apa, acoperim cu capacul si introducem la cuptor la foc mediu.Dupa 40 minute adaugam si cartofii taiati bucati mai mari si introducem din nou la cuptor.Cand legumele si carnea sunt moi, adaugam si broccoli si mai lasam cateva minute la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise