PULPE DE PUI CROCANTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 200ml iaurt sau lapte batut
  • 150g fulgi de porumb macinati(se poate inlocui cu pesmet)
  • 2 lingurtite mustar
  • 2 lingurite maioneza, 2 lingutite seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce dupa gust
  • cimbru

Mod de preparare

Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.

In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.

Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai cu sosul de mustar,apoi se dau prin iaurt si la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.Se aseaza pulpele intr-o tava de aragaz si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.Se servesc cu salata de varza alba si cartofi prajiti.(sau cartofi natur).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise