PULPE DE PUI CROCANTE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui
  • 200ml iaurt sau lapte batut
  • 150g fulgi de porumb macinati(se poate inlocui cu pesmet)
  • 2 lingurtite mustar
  • 2 lingurite maioneza, 2 lingutite seminte de susan
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce dupa gust
  • cimbru

Mod de preparare

Se pune intr-un bol iautrul,in altul se pun fugii macinati in care se amesteca sarea,piperul,boiaua,cimbru si semintele de susan.

In alt bol se amesteca mustarul cu maioneza sa se formeze o pasta omogena.

Se scoate pielea de pe pulpe,se ung mai intai cu sosul de mustar,apoi se dau prin iaurt si la sfarsit se tavalesc prin fulgii de porumb.Se aseaza pulpele intr-o tava de aragaz si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.Se servesc cu salata de varza alba si cartofi prajiti.(sau cartofi natur).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise