Pulpe de pui cu alune

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui
  • o mana de alune decojite
  • 1/2 ardei iute
  • ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea de pui se curata , se spala , se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Intr-o tigaie incinsa in care am pus ulei prajim bine pulpele de pui. pe ambele parti..Cand carnea este bine facuta si frumos rumenita o scoatem pe o farfurie in care am pus hartie absorbanta..Scurgem tigaia de ulei si prajim alunele pana cand acestea devin aurii. Adaugam peste alune bucatile de carne ,apoi ardeiul iute taiat rondele , pasta de ardei iute(daca doriti mai iute puteti adauga 2 lingurite de pasta) si o cana cu apa fierbinte.Lasam la foc circa 5-7 min. pana ce sosul scade.

Servim calde ,asezonate cu patrunjel verde alaturi de o garnitura(eu am ales cartofi natur).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise