Pulpe de pui cu bere si stafide la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 pulpe de pui spalate
  • 2 linguri de ulei
  • o mana de stafide
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • 2 fire de rozmarin spalate
  • o sticla de bere

Mod de preparare

Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam cu sare si piper macinat. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri.

Adaugam uleiul. Turnam deasupra berea. Punem stafidele. Introducem tava in cuptorul incalzit. Cand pulpele de pui sunt rumenite scoatem tava din cuptor, intoarcem bucatile de carne si pe cealalta parte si introducem din nou vasul in cuptor pentru inca 10-15 minute.

Cand puiul este rumenit si auriu pe ambele parti, scoatem tava din cuptor. Servim calde, cu salata. Reteta video completa o gasiti la:http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-cu-bere-si-stafide-la-cuptor.html

POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise