Pulpe de pui cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe mari de pui cu spata cu tot
  • 2 cutii de bere
  • 1ceapa
  • coaja de portocala
  • boabe de piper si coriandru
  • 1 frunza de dafin
  • condimente knorr

Mod de preparare

Se spala bine carnea, se amesteca cu condimente Knorr pentru pui picant, se adauga in punga magica cateva boabe de piper si cateva de coriandru, o ceapa taiata solzisori mari, coaja de la 1/2 portocala rasa, se baga la cuptorul incins si se lasa 40 de minute, apoi adaugam frunza de dafin si berea si mai lasam 20 de minute la foc mic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise