Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 200 g ciuperci
  • 200g smantana
  • pulpe de pui fierte
  • putin ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.

Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si le taiem felii subtiri.

Intr-o tava se pune putin ulei,apoi se acopera cu un strat de cartofi,apoi unul de ciuperci,alternand straturile in asa fel incat ultimul sa fie de cartofi.

Smantana se bate putin cu furculita,se pune sare si piper si se toarna peste cartofi.

Se baga la cuptor 50 de minute.

Pulpele se fierb in apa cu sare si in ultimele 10 minute se aseaza peste cartofi sa se rumeneasca si ele putin.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise