Pulpe de pui cu cartofi si ciuperci la cuptor

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 cartofi mari
  • 200 g ciuperci
  • 200g smantana
  • pulpe de pui fierte
  • putin ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cartofii se curata,se spala si se taie felii subtiri.

Cu ciupercile procedam la fel,le curatam si le taiem felii subtiri.

Intr-o tava se pune putin ulei,apoi se acopera cu un strat de cartofi,apoi unul de ciuperci,alternand straturile in asa fel incat ultimul sa fie de cartofi.

Smantana se bate putin cu furculita,se pune sare si piper si se toarna peste cartofi.

Se baga la cuptor 50 de minute.

Pulpele se fierb in apa cu sare si in ultimele 10 minute se aseaza peste cartofi sa se rumeneasca si ele putin.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise