pulpe de pui cu cartofi si parmezan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpe de pui
  • parmezan
  • pasta de tomate
  • ulei de masline
  • cartofi
  • sare
  • boia
  • piper
  • smantana

Mod de preparare

Se toarna restul de ulei intr-o tava si se incinge.Se adauga feliile de cartofi, se amesteca cu uleiul fierbinte si se presara cu sare. Se coc timp de 45-50 min, ungand din cand in cand cu ulei , pana ce se rumenesc.

Cand sunt gata se presara cu boia si piper.

Pulpele se frig in cuptor 30-35 min .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise