Pulpe de pui cu smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • .8 pulpe superioare de pui
  • .2 cepe
  • .150 g smantana
  • .un pahar cu vin alb
  • .ulei
  • .sare, piper

Mod de preparare

Taiem ceapa si o calim in putin ulei .

Adaugam si bucatile de carne .Cand carnea incepe sa se rumeneasca condimentam dupa gust cu sare si piper , turnam vinul si putina apa si lasam sa se inabuse 15-20 min la foc potrivit dupa care se adauga smantana, amestecam si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.

Se asezoneaza cu patrunjel verde si se servesc calde alaturi de o garnitura.Eu am preferat o garnitura de dovlecei trasi in unt peste care am adaugat usturoi zdrobit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise