Pulpe de pui cu sos de gutui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg pulpe de pui
  • 1 gutuie mare
  • zahar, vin alb, scortisoara, piper, sare
  • ulei
  • faina de soia

Mod de preparare

Se prepara un sos din gutuia taiata cubulete mici care se caleste un pic in ulei cu zahar si sare, se adauga scortisoara si vinul alb si putina faina de soia pentru ca sosul sa capete consistenta. Dupa ce sosul e aproape gata se pune intr-un vas termorezistent impreuna cu pulpele de pui si se da la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise