Pulpe de pui cu stafide

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt.2 pers.)
  • -2 pulpe de pui intregi
  • -100 gr carne tocata
  • -50 gr stafide(in functie de gust;dc iti place mai dulce pui mai multe)
  • -condimente dupa preferinta(sare,piper,vegeta etc)
  • -100 ml ulei sau margarine

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza si se condimenteaza dupa gust.

Carnea tocata se caleste putin-dc vrei. Nu e obligatoriu(eu o calesc ca sa fiu sigura ca sunt bine facute pulpele si in interior).

Pulpele se desfac, si se pune inauntru:carnea tocata si stafide peste carne.Se prind pe margini cu scobitori .Se aseaza intr-o tava unde am pus ulei sau margarina si se introduc la cuptor aprox 1:30h-2h la foc mic.

Sfat : pulpele sa fie cu piele

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise