Pulpe de pui cu vin si usturoi la cuptor

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 4 catei mari de usturoi
  • 200 ml vin alb
  • o frunza de dafin
  • boia
  • cimbru
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Fragede,gustoase si simplu de preparat.

Curatam,spalam si taiem pulpele in jumatati.

Le lasam la scurs si le condimentam( sare, piper, boia si cimbru).

Luam o tava care merge la cuptor, asezam pulpele in ea ,turnam vinul si punem frunza de dafin.

Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam pana sosul din tava scade si pulpele se rumenesc frumos(aproximativ o ora).

Din cand in cand stropim pulpele din tava cu sosul format.

Cand sunt aproape gata, adaugam usturoiul taiat felii si mai lasam sa se rumeneasca impreuna.

Servim pulpele calde, alaturi de garnitura preferata. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise