PULPE DE PUI LA CUPTOR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe mari de pui
  • 100 g costita
  • 100 g bacon taiat felii
  • 2 foi mici de dafin
  • 1 cescuta ulei
  • 1 pahar vin alb
  • un pahar smantana
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pulpele, curatate, condimentate, cu sare si piper se aseaza intro tava termorezistenta. Adaugam costita taiata cubulete si feliile de bacon. Stropim carnea cu ulei, vin, apa, adaugam foile de dafin si dam la cuptor. Atentie sa fie tot timpul sos in tava(daca e necesar mai adaugam apa) Cand mancarea e facuta, se scoate pe un platou, sosul din tava se amesteca cu smantana, patrunjel verde tocat si se serveste langa friptura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise