Pulpe de pui marinate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 50 gr miere
  • 50 ml vin alb
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de boia iute
  • 5 catei de usturoi
  • 5 linguri de bulion
  • 20 ml coniac
  • 1 punga knorr cu ierburi

Mod de preparare

Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de pe o parte pe alta. Dupa ce s-au macerat presaram condimentul knorr pe pulpe si bagam pulpele in punga. Bagam pulpele la cuptor pentru 35-45 de minute pana devin crocante. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise